Γίνε Finder και κέρδισε!

 

Ανέβασε το δικό σου Fast video και βοήθησε τον κόσμο του Find!

Είτε είσαι παθιασμένος με τη δημιουργία περιεχομένου είτε απλά θες να μοιραστείς την εμπειρία σου για ένα προϊόν, το Find είναι ο τέλειος προορισμός για σένα!

 

 

 

Τι είναι ο Finder

Ο influencer, ο tiktoker, ο youtuber… στο Find λέγεται Finder!

Γίνε και εσύ Finder ανεβάζοντας μόλις το πρώτο σου Fast video. Δείξε πως χρησιμοποιείς ένα προϊόν ή ένα tip ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς και βοήθα σημαντικά τους χρήστες του Find.

 

 

Πώς να γίνεις Finder

  • Δημιουργείς έναν δωρεάν λογαριασμό χρήστη στο Find.gr
  • Ανεβάζεις στο Find τα έτοιμα βιντεάκια που ήδη έχεις κάνει στις υπόλοιπες social πλατφόρμες ή δημιουργείς νέα και συνδέεις σε κάθε βίντεο τα αγαπημένα σου προϊόντα για τα οποία μιλάς (ή σχετικά προϊόντα που πιστεύεις ότι έχουν νόημα για το βίντεο σου)

…so easy!

 

 

Γιατί να γίνεις Finder

Αν αγαπάς τα προϊόντα που χρησιμοποιείς και θέλεις να βοηθήσεις άλλους να ανακαλύψουν τα καλύτερα προϊόντα, τότε γίνε Finder στο Find.gr. Μπορείς να δείξεις πώς χρησιμοποιείς τα αγαπημένα σου προϊόντα, να προτείνεις tips και να βοηθήσεις τον κόσμο του Find στις επόμενες αγορές τους.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό, καθώς μπορείς να αμείβεσαι για το περιεχόμενο που παρέχεις. Κέρδισε χρήματα για κάθε επιβεβαιωμένη πώληση μέσω των post σου. Μπορείς επίσης να κλείσεις συμφωνίες με καταστήματα και να πληρωθείς με σταθερή αμοιβή για κάθε post που ανεβάζεις.

 

 

Τι είδους περιεχόμενο μπορείς να ανεβάσεις;

Τα πάντα όλα! Κυριολεκτικά!

Υπάρχουν αμέτρητες ιδέες για το τι μπορείς να δείξεις στα βίντεο σου, αλλά πρέπει να έχεις κατά νου ότι το περιεχόμενό σου πρέπει να είναι σχετικό με τα προϊόντα που προωθείς… ή και όχι;. Διάβασε εδώ περισσότερα με τι είδους περιεχόμενο μπορείς να ανεβάσεις.

 

 

Τι εξοπλισμό χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις;

Lights, Action λένε… Σωστά, χρειάζεσαι καλό φωτισμό και πάτα το REC!

 

1) Θα χρειαστείς ένα Ring Light

 

2) …και ένα κινητό τηλέφωνο με καλή κάμερα!

 

Προαιρετικά θα χρειαστείς και ένα καλό μικρόφωνο. Αν όχι, τότε προσπάθησε να βρίσκεσαι σε κοντινή απόσταση από το μικρόφωνο του κινητού σου και σε ήσυχο περιβάλλον.

 

 

Πως να κερδίσεις χρήματα από τα Fast Video που ανεβάζεις

 

Το καλύτερο στο αφήσαμε για το τέλος. Δεν αναβάζεις τα Fast Video απλά… για να τα ανεβάζεις!

Τα Fast Video του Find.gr δεν είναι μόνο ένας τρόπος για να αυξήσεις τους ακόλουθους σου, αλλά και μια ευκαιρία για να κερδίσεις πραγματικά χρήματα. Από το πρώτο σου Fast video ενεργοποιείται ο μηχανισμός Find Affiliate, όπου, αν πραγματοποιηθεί κλικ από χρήστη στα προϊόντα του Fast και στην συνέχεια αγορά θα λάβεις στον λογαριασμό σου το αντίστοιχο ποσοστό προμήθειας του προϊόντος που αγοράστηκε. Δες τον τιμοκατάλογο προμηθειών ανα κατηγορία εδώ.

Θα αναρωτιέσαι τι μπορείς να κάνεις τα λεφτά που κερδίζεις. Μα φυσικά τα καταθέτουμε σε όποιον λογαριασμό μας δηλώσεις στις ρυθμίσεις του προφίλ σου. Μάθε περισσότερα για τις πληρωμές εδώ

 

Ανέβασε το πρώτο σου Video τώρα.

  • #finders
δες όλα τα άρθρα