Πώς να επιλέξεις αφυγραντήρα ανάλογα με τα τετραγωνικά του σπιτιού σου

 

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ενός άνετου περιβάλλοντος διαβίωσης, η επιλογή ενός αφυγραντήρα με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού σας είναι ζωτικής σημασίας.

Μπορεί να ακούγεται κάπως παράξενο το ότι το θεωρούμε τόσο σημαντική αγορά, όμως με βάση τις τελευταίες έρευνες, σχετικά με τα αρνητικά της υγρασίας στο σπίτι, θα αναθεωρήσετε.

Οι καλύτεροι καθαριστές αέρα συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας του μέσα στο σπίτι, καθαρίζοντας τον αέρα που αναπνέετε καθημερινά και μειώνοντας τις επιπτώσεις της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην υγεία σας.

Μπορούν να στοχεύσουν σε ένα ευρύ φάσμα ρύπων μέσα στο σπίτι, συμπεριλαμβανομένης της σκόνης και του τριχώματος των κατοικίδιων ζώων, του καπνίσματος και άλλων δυσάρεστων οσμών, είναι μερικά μόνο από τα παραδείγματα.

Στην πραγματικότητα, ο εσωτερικός αέρας μπορεί να περιέχει επίπεδα ορισμένων ρύπων έως και πενταπλάσια από αυτά που βρίσκονται έξω!

Μπορούν να μετριάσουν ορισμένους από τους κινδύνους που σχετίζονται με τη ρύπανση του αέρα εσωτερικών χώρων, αλλά δεν είναι όλοι οι αφυγραντήρες κατάλληλοι και αποτελεσματικοί στην επίτευξη αυτού του στόχου.

Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία επιλογής και αγοράς, προσφέροντας συμβουλές και αντλώντας έμπνευση από τις καινοτόμες επιλογές που είναι διαθέσιμες στο find.gr!

 

 

 

1. Αξιολόγηση του μεγέθους του σπιτιού σας

Αρχικά, ξεκινήστε με τη μέτρηση των τετραγωνικών μέτρων του σπιτιού σας.

Αυτό το βήμα είναι απαραίτητο για τον προσδιορισμό της χωρητικότητας που χρειάζεται ο αφυγραντήρας σας για να απομακρύνει αποτελεσματικά την υπερβολική υγρασία.

Η γκάμα των αφυγραντήρων που θα βρείτε στο Find ανταποκρίνεται σε διάφορα μεγέθη δωματίων και σπιτιών, εξασφαλίζοντας ότι υπάρχει μια επιλογή κατάλληλη για κάθε σπίτι.

 

2. Κατανόηση της χωρητικότητας των αφυγραντήρων

Εξερευνήστε την επιλογή των αφυγραντήρων που διαθέτουμε για να εξοικειωθείτε με τις διαφορετικές χωρητικότητες, δηλαδή, με τις διαφορετικές διαστάσεις τους.

Από συμπαγείς συσκευές για μικρότερους χώρους έως και ισχυρά και μεγάλα μοντέλα σχεδιασμένα για μεγαλύτερα δωμάτια, κάθε προϊόν είναι σχεδιασμένο για να ελέγχει αποτελεσματικά τα επίπεδα υγρασίας, συμβάλλοντας σε ένα πιο υγιεινό, ζεστό το χειμώνα και δροσερό τον χειμώνα σπίτι.

 

 

Βρες τον κατάλληλο αφρυγραντήρα

  • Trotec TTP 2E

    Trotec TTP 2E

    Χρώμα: Λευκό Ικανότητα Αφύγρανσης: 0.22 lt/ημέρα Ιονιστής: Όχι Ισχύς: 20 W Επίπεδο Θορύβου: 35 dB Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 0.5 lt Αυτόματη Επανεκκίνηση: Όχι Τεχνολογία Αφύγρανσης: Θερμοηλεκτρικός (Peltier)

  • Sharp UDP16EW Αφυγραντήρας 16lt

    Sharp UDP16EW Αφυγραντήρας 16lt

    Χρώμα: Λευκό Ικανότητα Αφύγρανσης: 16 lt/ημέρα Ιονιστής: Όχι Ισχύς: 270 W Επίπεδο Θορύβου: 46 dB Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 16 lt Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 3.8 lt Αυτόματη Επανεκκίνηση: Όχι Τεχνολογία Αφύγρανσης: με Συμπιεστή

  • Inventor Rise Pro Zeo Gen RS-WUI-08L Αφυγραντήρας 8lt

    Inventor Rise Pro Zeo Gen RS-WUI-08L Αφυγραντήρας 8lt

    Χρώμα: Λευκό Ικανότητα Αφύγρανσης: 8 lt/ημέρα Ιονιστής: Ναι Ισχύς: 650 W Επίπεδο Θορύβου: 38 dB Αυτόματη Επανεκκίνηση: Ναι Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 3.5 lt Τεχνολογία Αφύγρανσης: με Ζεόλιθο (Desiccant)

  • Carrier NextGen II CDF2-16Q7

    Carrier NextGen II CDF2-16Q7

    Χρώμα: Λευκό Ιονιστής: Όχι Ικανότητα Αφύγρανσης: 16 lt/ημέρα lt/ημέρα Ισχύς: 320 W W Επίπεδο Θορύβου: 39 dB dB Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 3 lt lt Αυτόματη Επανεκκίνηση: Ναι Τεχνολογία Αφύγρανσης: με Συμπιεστή

  • Carrier Next Gen I CDN-10Q7

    Carrier Next Gen I CDN-10Q7

    Χρώμα: Μαύρο Ιονιστής: Όχι Ικανότητα Αφύγρανσης: 10 lt/ημέρα lt/ημέρα Ισχύς: 230 W W Επίπεδο Θορύβου: 44,5 dB dB Αυτόματη Επανεκκίνηση: Ναι Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 2,1 lt lt Τεχνολογία Αφύγρανσης: με Συμπιεστή

  • Αφυγραντήρας Puredry PDDW 12200 Famous 12 Λίτρων/24ωρο Με Ιονιστή Και Wi-Fi

    Αφυγραντήρας Puredry PDDW 12200 Famous 12 Λίτρων/24ωρο Με Ιονιστή Και Wi-Fi

    Χρώμα: Μαύρο Ικανότητα Αφύγρανσης: 12 lt/ημέρα Ιονιστής: Ναι Ισχύς: 740 W Επίπεδο Θορύβου: 38 dB Αυτόματη Επανεκκίνηση: Ναι Χωρητικότητα Δοχείου Νερού: 4 lt Τεχνολογία Αφύγρανσης: με Ζεόλιθο (Desiccant)

  • Δες τα όλα

 

 

3. Χαρακτηριστικά για τη βέλτιστη απόδοση

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ρυθμιζόμενες ρυθμίσεις υγρασίας, στους ενσωματωμένους καθαριστές αέρα και στην ενεργειακά αποδοτική τεχνολογία που διαθέτει η κάθε συσκευή.

Η προσαρμογή των επιλογών σας στις συγκεκριμένες ανάγκες σας ενισχύει τη συνολική αποτελεσματικότητα και ευκολία του συστήματος αφύγρανσης.

Καλό είναι πριν αγοράσετε την οποιαδήποτε συσκευή, να διαβάσετε προσεκτικά τα χαρακτηριστικά τα οποία υπάρχουν αναρτημένη μέσα στις προϊοντικές σελίδες.

Κάντε την ενδελεχή έρευνά σας και τις συγκρίσεις με άλλους αφυγραντήρες ώστε να καταλήξετε σε αυτό που ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας και το πορτοφόλι σας φυσικά.

 

4. Λύσεις για ολόκληρο το σπίτι

Παρέχουμε μια ποικιλία επιλογών αφυγραντήρων, συμπεριλαμβανομένων φορητών συσκευών και λύσεων για ολόκληρο το σπίτι.

Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας, εξερευνήστε τα πλεονεκτήματα κάθε μοντέλου για να βρείτε την καλύτερη λύση για τη διαρρύθμιση του σπιτιού σας και τον τρόπο ζωής σας.

Οι νεώτεροι αφυγραντήρες διαθέτουν διάφορες δυνατότητες και λειτουργίες οι οποίες θα κάνουν την καθημερινότητά σας ακόμα πιο εύκολη. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε αφυγραντήρες που θα ρυθμίζονται μέσω Wi-Fi από το έξυπνο κινητό σας, ανεξαρτήτου brand.

 

5. Τα επίπεδα θορύβου και η τοποθέτηση του

Λάβετε υπόψη τα επίπεδα θορύβου που παράγονται από τους διάφορους αφυγραντήρες.

Τα προϊόντα μας στη πλειοψηφία τους δίνουν προτεραιότητα στην αθόρυβη λειτουργία, καθιστώντας τα κατάλληλα για χρήση σε υπνοδωμάτια, σαλόνια ή σε οποιονδήποτε άλλο χώρο όπου ένα ήσυχο περιβάλλον είναι απαραίτητο.

Επιπλέον, διερευνήστε τις επιλογές τοποθέτησης για να εξασφαλίσετε την απρόσκοπτη ενσωμάτωση τους στο σπίτι σας.

 

6. Ενεργειακή απόδοση

Εξερευνήστε τους ενεργειακά αποδοτικούς αφυγραντήρες μας για να διατηρήσετε ένα άνετο περιβάλλον αλλά και να εξοικονομήσετε ενέργεια.

Εντοπίστε με βάση τα φίλτρα από τα αριστερά της σελίδας τα μοντέλα τα οποία συνδυάζουν την υψηλή απόδοση με φιλικά προς το περιβάλλον χαρακτηριστικά, συμβάλλοντας σε ένα πιο βιώσιμο σπίτι και γενικότερα σε ένα πιο βιώσιμο περιβάλλον!

 

 

 

Συμπερασματικά!

Η επιλογή του σωστού αφυγραντήρα με βάση τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού σας είναι ένα βασικό βήμα προς τη δημιουργία ενός πιο υγιεινού και ζεστού χώρου διαβίωσης.

Με τις γνώσεις από τον οδηγό μας και την έμπνευση από τα προϊόντα μας, μπορείτε να επιλέξετε με σιγουριά έναν αφυγραντήρα που ανταποκρίνεται στις συγκεκριμένες ανάγκες σας και αναβαθμίζει την εμπειρία της διαβίωσης σας!

 

  • #afigrantires
δες όλα τα άρθρα