Ποια είναι η καλύτερη σόμπα υγραερίου: 6 κορυφαίες επιλογές

 

Η αλήθεια είναι πως όλοι ψάχνουμε έναν κυρίως οικονομικό, αλλά και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο για να ζεστάνουμε το κοκαλάκι μας!

Ειδικά με την αυξανόμενη ακρίβεια του ρεύματος και του πετρελαίου, ένας εναλλακτικός τρόπος θέρμανσης όπως η σόμπα υγραερίου είναι το κλειδί για οικονομική θέρμανση με υψηλή απόδοση.

Πέρα από αυτά τα βασικά της πλεονεκτήματα, η σόμπα υγραερίου επίσης δεν απαιτεί υπέρογκα έξοδα συντήρησης και τοποθέτησης, αποτελεί υγιεινό και οικολογικό καύσιμο μικρού ενεργειακού αποτυπώματος, ενώ συχνά προσφέρεται και για άλλες χρήσεις, όπως το μαγείρεμα και το ζέσταμα νερού.

Οι σόμπες υγραερίου νέας τεχνολογίας διαθέτουν αρκετά επιπλέον χαρακτηριστικά και προσφέρουν πολλαπλά οφέλη για να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες του εσωτερικού ή ακόμη και εξωτερικού σου χώρου.

Γι’ αυτό, συγκεντρώσαμε και σου παρουσιάζουμε παρακάτω τις 6 top επιλογές μας σε σόμπες υγραερίου για να διαλέξεις εύκολα και γρήγορα αυτή που θα ζεστάνει με τον πιο αποδοτικό και συμφέρον τρόπο τον χώρο σου.

 

 

 

6 κορυφαίες επιλογές για θέρμανση με σόμπα υγραερίου

Οι σύγχρονες σόμπες υγραερίου προσφέρουν μια ευέλικτη και αποτελεσματική λύση για θέρμανση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Με τη δυνατότητα εύκολης μετακίνησης, τις ποικίλες κεραμικές εστίες αλλά και την υψηλή τους απόδοση, οι σόμπες αυτές προσφέρουν τόσο άνεση όσο και ασφάλεια.

Εξοπλισμένες με προηγμένα συστήματα ασφαλείας που διακόπτουν αυτόματα τη ροή του υγραερίου σε περίπτωση διακοπής της φλόγας, εξαλείφοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Υπάρχουν επίσης άοσμες σόμπες, χωρίς τη χαρακτηριστική μυρωδιά του υγραερίου, αλλά και με αερόθερμο για ακόμα πιο αποτελεσματική θέρμανση.

Επιπλέον, για μικρότερους χώρους, υπάρχουν και μίνι σόμπες υγραερίου που προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση τους.

Πάμε λοιπόν να δούμε παρακάτω τις 6 κορυφαίες επιλογές σε σόμπες υγραερίου για κάθε χρήση και budget:

 

 

 

Σόμπα υγραερίου εσωτερικού χώρου

Σόμπα Υγραερίου εσωτερικού χώρου HB-1010 Hausberg

Σόμπα Υγραερίου εσωτερικού χώρου HB-1010 Hausberg

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Η σόμπα υγραερίου εσωτερικού χώρου HB-1010 της Hausberg αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αποτελεσματική θέρμανση στο σπίτι σου. Με ονομαστική ισχύ από 1,5kW έως 4,2kW, διαθέτει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη για εξατομικευμένο έλεγχο της θερμοκρασίας.

Η πιεζοηλεκτρική ανάφλεξη εξασφαλίζει εύκολη και αξιόπιστη εκκίνηση, ενώ το σύστημα ασφαλείας περιλαμβάνει διακόπτη ασφαλείας σε περίπτωση πτώσης και σύστημα προστασίας από αστοχία ανάφλεξης.

Με τρεις επιλογές λειτουργίας και ενσωματωμένα ροδάκια και λαβές μεταφοράς, προσφέρει ευκολία στη χρήση και μετακίνηση σε κάθε χώρο.

Επιπλέον, το σύστημα αποφυγής εξάντλησης του οξυγόνου εξασφαλίζει υψηλή ασφάλεια κατά τη χρήση. Με μοντέρνο μαύρο χρώμα, η σόμπα HB-1010 συνδυάζει αποδοτική θέρμανση με ασφάλεια και στυλ.

 

 

 

Σόμπα υγραερίου μικρή εσωτερικού χώρου

Eurocamping Parabolic Σόμπα Υγραερίου 2600W

Eurocamping Parabolic Σόμπα Υγραερίου 2600W

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Η σόμπα υγραερίου εσωτερικού χώρου τύπου Parabola της Eurocamping, σχεδιασμένη για χρήση με φιάλη 10 κιλών, προσφέρει αποτελεσματική θέρμανση με οικονομική κατανάλωση.

Διαθέτει ανακλαστήρα αλουμινίου και καυστήρα από ανοξείδωτο ατσάλι, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική διάχυση της θερμότητας σε όλο τον χώρο.

Η παρουσία βαλβίδας ασφαλείας και ρυθμιστή πίεσης ενισχύει την ασφάλεια κατά τη χρήση, ενώ διασφαλίζει οικονομική λειτουργία. Με ισχύ στα 2600 watt, αυτή η θερμάστρα είναι ιδανική για εσωτερικούς χώρους, προσφέροντας άνεση και ζεστασιά σε κάθε περίσταση.

 

 

 

Σόμπα υγραερίου εσωτερικού χώρου με εφέ φλόγας

Coral Gas Manhattan Σόμπα Υγραερίου 3000W Μαύρη 38x42x69cm

Coral Gas Manhattan Σόμπα Υγραερίου 3000W Μαύρη 38x42x69cm

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Η σόμπα υγραερίου Coral Gas Manhattan 3000W προσφέρει μια μοντέρνα και οικονομική λύση θέρμανσης για εσωτερικούς χώρους.

Με ισχύ 3kW και δυνατότητα χρήσης με φιάλες Gogas, είναι ιδανική για χρήση σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού σου. Η σόμπα διαθέτει ρεαλιστικό εφέ φλόγας που δημιουργεί μια ατμόσφαιρα ζεστασιάς και άνεσης.

Επιπλέον, είναι εξοπλισμένη με ηλεκτρονική ανάφλεξη για εύκολη εκκίνηση, ενσωματωμένα ροδάκια για ευκολία στη μετακίνηση και περιλαμβάνει λάστιχο και ρυθμιστή για άμεση χρήση.

Με μέγιστη κατανάλωση 245gr/h και χώρο κάλυψης έως και 65 τετραγωνικά, η σόμπα αυτή προσφέρει αποτελεσματική θέρμανση και άνεση σε όλο το σπίτι.

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι και διατίθεται σε μαύρο χρώμα, αποτελεί μια ανθεκτική και στυλάτη επιλογή για τη θέρμανση του χώρου σου.

 

 

 

Κεραμική σόμπα υγραερίου μικρή Smart Thermo

Coral Gas Smart Thermo Γκρι

Coral Gas Smart Thermo Γκρι

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Η μικρή κεραμική σόμπα υγραερίου Smart Thermo της Coral Gas ενσωματώνει την τεχνολογία Ceramic Infrared με τρεις κεραμικές πλάκες, προσφέροντας ισχυρή απόδοση θέρμανσης σε κάθε εσωτερικό χώρο.

Με μικρό μέγεθος και εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή, είναι εύκολη στη μετακίνηση, ενώ οι ενσωματωμένοι πιεζοηλεκτρικοί μηχανισμοί προσφέρουν επιπλέον ευκολία στη χρήση.

Συμβατή αποκλειστικά με τη φιάλη των 5kg GoGas της Coral Gas, η σόμπα αυτή παρέχει αξιόπιστη λειτουργία για περίπου 26 έως 30 ώρες σε μικρή κλίμακα.

Με τρεις σκάλες αυξανόμενης θέρμανσης (1.4 kW, 2.8 kW, 4.2 kW), προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής του επιθυμητού επιπέδου θέρμανσης ανάλογα με τις ανάγκες κάθε χρήστη.

Με τις διαστάσεις 38 x 29 x 55 cm, η Smart Thermo αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για αποτελεσματική, φορητή και εύκολη στη χρήση θέρμανση στο σπίτι.

 

 

 

Σόμπα υγραερίου μανιτάρι επιδαπέδια Thermogatz

Thermogatz Σόμπα Μανιτάρι Υγραερίου Επιδαπέδια HSS-A (KD) 13kW

Thermogatz Σόμπα Μανιτάρι Υγραερίου Επιδαπέδια HSS-A (KD) 13kW

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Η θερμάστρα υγραερίου μανιτάρι από τη Thermogatz προσφέρει αξιόπιστη θέρμανση και άνεση σε κάθε εξωτερικό χώρο.

Με αυτόματη ανάφλεξη για εύκολη εκκίνηση και ρύθμιση φλόγας για προσαρμογή της θερμοκρασίας, είναι ιδανική για τη δημιουργία μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας.

Ο σκελετός από ατσάλι 202 της προσδίδει ανθεκτικότητα και αντοχή στις διάφορες καιρικές συνθήκες, ενώ η εξαιρετική συνολική ισχύς αερίου 13Kw εξασφαλίζει αποτελεσματική θέρμανση.

Με τη δυνατότητα χρήσης υγραερίου LPG G30/G31 και τα ροδάκια για εύκολη μετακίνηση, η θερμάστρα αυτή συνδυάζει υψηλή απόδοση, λειτουργικότητα και αισθητική, προσφέροντας έναν ευχάριστο και ζεστό χώρο σε κάθε εξωτερικό περιβάλλον.

 

 

 

Σόμπα υγραερίου εξωτερικού χώρου πυραμίδα Eurolamp 

Eurolamp Σόμπα Πυραμίδα Υγραερίου

Eurolamp Σόμπα Πυραμίδα Υγραερίου

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Η επιδαπέδια σόμπα υγραερίου πυραμίδα της Eurolamp αποτελεί μια ισχυρή και αξιόπιστη επιλογή για θέρμανση σε μικρούς εξωτερικούς χώρους έως και 20 τετραγωνικά.

Κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, είναι ανθεκτική και διαθέτει μέγιστη ισχύ 13kW για γρήγορη και αποτελεσματική θέρμανση εξωτερικών χώρων. Με καθαρό βάρος 24kg και δυνατότητα μεταφοράς χάρη στις λαβές της, προσφέρει ευκολία στη μετακίνηση από τον έναν χώρο στον άλλο.

Εξοπλισμένη με διακόπτη ασφαλείας για προστασία από ατυχήματα και έλεγχο της ροής του υγραερίου, προσφέρει εγγυημένη ασφάλεια κατά τη χρήση.

Η φιάλη υγραερίου με βάρος 15kg μπορεί να αντικατασταθεί εύκολα, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία και αποδοτική θέρμανση για περισσότερο χρόνο.

Συνολικά, πρόκειται για μια πρακτική και αποτελεσματική λύση για τη θέρμανση μικρών εξωτερικών χώρων με ασφάλεια και άνεση.

 

 

 

Ποια είναι η καλύτερη σόμπα υγραερίου - Τελικές σκέψεις

Αν ψάχνεις κι εσύ έναν εναλλακτικό τρόπο θέρμανσης που θα είναι αποτελεσματικός και παράλληλα αρκετά οικονομικός, τότε όπως κατάλαβες, καλό είναι να στραφείς στις θερμάστρες υγραερίου που συνδυάζουν πολλαπλά οφέλη τόσο για την τσέπη σου, όσο και για το περιβάλλον.

Στο Find.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε διάφορες συσκευές θέρμανσης γενικότερα, αλλά και σε σόμπες υγραερίου ειδικότερα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Εσύ ακόμη να ανακαλύψεις το πρώτο Social Market στην Ελλάδα; Μπες τώρα, αγόρασε με ασφάλεια και παρακολούθησε Live Shopping, επιλέγοντας ανάμεσα σε εκατομμύρια προϊόντα για κάθε ανάγκη σου.

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις

 

Πόσο κρατάει μια φιάλη υγραερίου σε σόμπα;

Μια σόμπα θέρμανσης υγραερίου καταναλώνει περίπου 200 γραμμάρια ανά ώρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει συνεχώς για περίπου 50 ώρες.

Πώς να διαλέξω σόμπα υγραερίου;

Υπάρχουν μερικά βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου κατά την αγορά της σόμπας υγραερίου ώστε να επιλέξεις αυτή που ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες σου:

  • Βεβαιώσου ότι η θερμική κάλυψη της σόμπας καλύπτει τα τετραγωνικά του χώρου σου και έλεγξε το σύστημα ασφαλείας.
  • Έλεγξε την κατανάλωση του καυστήρα. Για παράδειγμα, μια τιμή 300gr/h υποδεικνύει οικονομική λειτουργία.
  • Αν σκοπεύεις να μεταφέρεις τη σόμπα από το ένα δωμάτιο στο άλλο, επίλεξε μία με 4 ροδάκια για ευκολία.
  • Αν θέλεις να αποφύγεις συχνές αλλαγές φιάλης, επίλεξε μία μεγάλης χωρητικότητας φιάλη.
    Έλεγξε τα συστήματα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένου του αναλυτή ατμόσφαιρας ώστε να γίνεται ανάλογα η διακοπή της παροχής αερίου.
  • Προγραμμάτισε τακτική συντήρηση του συστήματος τουλάχιστον μία φορά τον χρόνο.
  • Προτίμησε μια επώνυμη συσκευή πιστοποιημένη από τον κατασκευαστή και ακολούθησε τις οδηγίες συντήρησης και χρήσης.
     
  • #sobes-thermastres-igraeriou
δες όλα τα άρθρα