Οι 5 κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το χειμώνα του 2023 - 2024

 

Ο χειμώνας είναι ήδη εδώ και ήρθε η ώρα να τον υποδεχτείς με τα πιο μοντέρνα παπούτσια που θα σε κρατήσουν ζεστή αλλά και μοντέρνα.

Στο find.gr, αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντικό είναι να είσαι ενημερωμένη με τις νέες τάσεις της μόδας χωρίς να χρειάζεται να μπαίνει βαθιά το χέρι σου στη τσέπη!

Εδώ σου παρουσιάζουμε τις 5 κορυφαίες τάσεις στα παπούτσια για το χειμώνα 2023 - 2024, τις οποίες μπορείς εύκολα να ενσωματώσεις στη συλλογή σου.

 

 

 

1. Οι ψηλές μπότες πρωταγωνιστούν και πάλι!

Οι μπότες και ιδιαίτερα οι ψηλές σε ύψος είναι για μια ακόμα φορά στη μόδα και αυτή τη σεζόν, προσφέροντας άνεση, προσωπικότητα στο στυλ αλλά και προστασία στον πιο άστατο καιρό.

Είτε επιλέξεις ψηλές μπότες, είτε πλατφόρμες, είτε συνδυασμό και των δύο, οι χοντρές και ψηλές μπότες είναι πάντα must-have τους χειμερινούς μήνες.
 

Katia Shoes 79-5098 Γυναικείες Μπότες με Μεσαίο Τακούνι & Λάστιχο Καφέ

Katia Shoes 79-5098 Γυναικείες Μπότες με Μεσαίο Τακούνι & Λάστιχο Καφέ

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Οι συγκεκριμένες γυναικείες μπότες με μεσαίο τακούνι και σε χρώμα καφέ είναι ένα κομμάτι που δεν μπορεί να λείπει από τη παπουτσοθήκη σου.

Η πρότασή μας: Συνδύασε τις με skinny τζιν και ένα oversized πλεκτό πουλόβερ για το απόλυτο cozy-chic look!
 

 

 

2. Πολυτελή τακούνια για glam βραδινές εξόδους

Όταν πρόκειται για την προετοιμασία που κάνεις ώστε να πετύχεις την απόλυτη βραδινή λάμψη, τα βελούδινα τακούνια κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις. Η βελούδινη υφή προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας στο σύνολό σου, κάνοντάς σε να ξεχωρίζεις σε κάθε πάρτι και σε κάθε άλλη επίσημη περίσταση. 

Μαύρο βελούδινο πέδιλο - Γυναικείο - ST0250-L14

Μαύρο βελούδινο πέδιλο - Γυναικείο - ST0250-L14

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Η συμβουλή μας: Τα βελούδινα τακούνια σε αποχρώσεις όπως το σμαραγδένιο πράσινο ή το πλούσιο μπορντό, είναι ιδανικά για να προσθέσεις μια πιο γιορτινή παλέτα χρωμάτων στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

 

 

 

3. Μπότες πεζοπορίας και γαλότσες

Οι μπότες πεζοπορίας κάνουν ιδιαίτερη αίσθηση και φέτος το χειμώνα. Αδιάβροχες, ανθεκτικές και πολύ μοντέρνες, αυτές οι μπότες είναι ιδανικές για τους ερασιτέχνες εξερευνητές. Συνδύασέ τες με κολάν, με φόρμα και με τζιν και ένα oversized μπουφάν για ένα casual, on-the-go look. 

 

 

 

Κατάλληλα παπούτσια για ανώμαλους δρόμους, για ορειβασία, για τη λάσπη και γενικότερα τη βροχή. Είναι ζεστά, ανθεκτικά και έχουν το κατάλληλο ύψος για προστασία του πέλματος. Αγόρασε τα και δεν θα γλιστρήσεις ποτέ!

Παπούτσια πεζοπορίας γυναικεία Millet HIKE UP MID GTX W

Παπούτσια πεζοπορίας γυναικεία Millet HIKE UP MID GTX W

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Hack: Επίλεξε ουδέτερους τόνους όπως το γκρι, μαύρο ή και το βαθύ μπλε για να ταιριάζουν με όλα τα ρούχα σου αλλά και για καλύτερη προστασία από το κακό καιρό. Ισχύει και για τα δύο!

 

 

 

4. Γούνινες εσωτερικές λεπτομέρειες για να μείνεις άνετη & ζεστή

Η ζεστασιά συναντά το στυλ με τις γούνινες και χνουδωτές εσωτερικές λεπτομέρειες που κοσμούν πολλά από τα χειμερινά υποδήματα.

Είτε πρόκειται για επένδυση από ψεύτικη γούνα, χνουδωτό τελείωμα ή πλεκτές λεπτομέρειες, αυτές οι άνετες προσθήκες είναι απαραίτητες για τον κρύο καιρό. 

Γυναικεία cozy μποτάκια σε μαύρο χρώμα με συνθετική γούνα - HN2000-39-BLACK

Γυναικεία cozy μποτάκια σε μαύρο χρώμα με συνθετική γούνα - HN2000-39-BLACK

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Tip: Φόρεσε ένα ζευγάρι χνουδωτές μπότες αστραγάλου για να κρατήσεις τα πόδια σου άνετα, κομψά και κυρίως ζεστά κατά τη διάρκεια των ψυχρών μηνών.

 

 

 

5. Οι γουέστερν μπότες έρχονται στο προσκήνιο!

Οι μπότες εμπνευσμένες από το γουέστερν επιστρέφουν και είναι έτοιμες να κάνουν λάσο στην καρδιά σας.

Υποδέξου την άγρια δύση με μποτάκια με μυτερές μύτες, περίπλοκες ραφές και ίσως με κρόσσια. 

Γυναικεία Μποτάκια Doccini DOV-868-1 32535 Γκρί

Γυναικεία Μποτάκια Doccini DOV-868-1 32535 Γκρί

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Εδώ σου προτείνουμε μία από τις πιο απλές εκδοχές που μπορείς να βρεις, για να είναι η μετάβαση πιο ομαλή. Είναι γυναικείες μπότες που θυμίζουν άλλη εποχή!

Αυτό ακριβώς αντιπροσωπεύουν και για αυτό εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο. Σκέψου με ποια ρούχα μπορείς να συνδυάσεις αυτό το παπούτσι και αποφάσισε αν θες να προσθέσεις και ένα πιο boho style στη παπουτσοθήκη σου.

Εδώ στο find.gr προτείνουμε να συνδυάσεις αυτές τις μπότες με ένα boho-chic φόρεμα ή το αγαπημένο σου τζιν για μια χαλαρή, αλλά μοντέρνα εμφάνιση!

 

 

 

Πώς να συνδυάσεις τα παπούτσια που θα αγοράσεις

Ανάμειξε και συνδύασε αυτά τα στυλ για να δημιουργήσεις τη δική σου ξεχωριστή χειμερινή εμφάνιση.

Για μια έντονη αντίθεση, συνδύασε τις χοντρές μπότες με ένα βελούδινο φόρεμα ή συνδύασε μπότες πεζοπορίας με ένα παλτό για ένα στιβαρό και πολυτελές λουκ.

Μη φοβάσαι να δοκιμάσεις νέα πράγματα και άφησε την προσωπικότητά σου να βγει προς τα έξω.

 

 

 

Πώς θα επιλέξεις το καλύτερο παπούτσι για εσένα;

Όταν αποφασίζεις για τα καλύτερα χειμερινά υποδήματα, λάβε υπόψη τον τρόπο ζωής σου και τις προσωπικές σου προτιμήσεις.

Οι μπότες πεζοπορίας μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή αν βρίσκεσαι συνεχώς σε κίνηση.

Τα βελούδινα τακούνια είναι μια δημοφιλής επιλογή για να προσθέσεις λίγη λάμψη σε ειδικές εκδηλώσεις. Οι χοντρές μπότες θα είναι η επιλογή σου αν θέλεις να συνδυάσεις την άνεση, τη μόδα και τη καθημερινή προστασία στον άστατο καιρό.

 

 

 

Τα συμπεράσματα μας

Στο find.gr επιλέξαμε μια σειρά για κάθε στυλ, εγγυώμενοι ότι θα ανακαλύψεις το κατάλληλο ζευγάρι για κάθε χειμερινή εκδήλωση.

Από χοντρές μπότες μέχρι βελούδινα τακούνια και όλα τα ενδιάμεσα, η προσεκτικά επιλεγμένη γκάμα μας διασφαλίζει ότι θα παραμείνεις στο στυλ σου χωρίς να βγεις από τον προϋπολογισμό σου.

Έτσι, μπες στη σεζόν με αυτοπεποίθηση και πάντα με τη δική σου προσωπική πινελιά.

Καλά ψώνια!
 

  • #gynaikeia-mpotakia
  • #gynaikeies-mpotes
  • #gynaikeia-pedila
  • #gynaikies-galotses
  • #orivatika-papoutsia
δες όλα τα άρθρα