Ανακάλυψε νέες αποκριάτικες στολές για κορίτσια & αγόρια για το 2024

 

Έφτασε αυτή η περίοδος που αρχίζει η αναζήτηση των αποκριάτικων στολών για τα παιδιά σας. Αν δυσκολεύεστε να βρείτε ένα σχέδιο ή μια συγκεκριμένη στολή, τότε σας προτείνουμε κάποιες ιδέες σήμερα μέσα στο άρθρο μας.

Είτε το παιδί σας ονειρεύεται να ντυθεί ένας μυθικός ήρωας, ένας υπερήρωας ή ένας τρομακτικός χαρακτήρας, φέτος οι απόκριες φέρνουν ένα κύμα φρέσκων και συναρπαστικών επιλογών.

Ελάτε μαζί μας καθώς σας αποκαλύπτουμε τις τελευταίες τάσεις για κορίτσια και αγόρια, υποσχόμενοι απόκριες οι οποίες θα μείνουν αξέχαστες.

 

 

 

1. Ανακαλύψτε στολές από μαγευτικά παραμύθια

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΟΛΗ "ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΡΟΖ-ΧΡΥΣΗ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ" GREAT PRETENDERS GREAT PRETENDERS 31725

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΤΟΛΗ "ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΡΟΖ-ΧΡΥΣΗ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ" GREAT PRETENDERS GREAT PRETENDERS 31725

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Για τους μικρούς ονειροπόλους μας που λατρεύουν τη μαγεία και τα παραμύθια, για το 2024 έχουμε καταπληκτικές στολές παραμυθιών που ξεπερνούν τα συνηθισμένα.

Φανταστείτε τη μικρή σας κορούλα να μεταμορφώνεται σε μια πριγκίπισσα ή σε νεράιδα του δάσους ή σε μια αναβάτη μονόκερου. Τέλειο;

Μια εξαίσια επιλογή η οποία καλύπτει αυτά που αναφέραμε παραπάνω είναι η παιδική στολή πριγκίπισσας Great Pretenders σε ροζ χρώμα, με χρυσές αποχρώσεις και τριαντάφυλλα που στολίζουν το μπροστινό μέρος.

Αυτή μπορεί να είναι μια κλασική και συνηθισμένη επιλογή η οποία όμως είναι αρκετά αγαπητή στα κορίτσια μικρότερων ηλικιών. Μπορείτε να την κάνετε δική σας μέσα από τα καταστήματα του Find σε μια πολύ οικονομική τιμή!

 

Αποκριάτικη Παιδική Στολή Κοκκινοσκουφίτσα

Αποκριάτικη Παιδική Στολή Κοκκινοσκουφίτσα

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Μια ακόμα πολύ κλασική και πάντα αγαπημένη επιλογή των κοριτσιών είναι η αποκριάτικη στολή της κοκκινοσκουφίτσας από το πασίγνωστο παραμύθι.

Η ολοκληρωμένη του εμφάνιση με το φόρεμα και τη χαρακτηριστική κουκούλα θα κλέψει τις εντυπώσεις όλων και θα κάνει τη διαφορά στα αποκριάτικα πάρτι!

 

 

 

 

2. Υπερήρωες επιστημονικής φαντασίας και κλασικής εποχής

Αποκριάτικη Παιδική Στολή Αστροναύτης με Αξεσουάρ

Αποκριάτικη Παιδική Στολή Αστροναύτης με Αξεσουάρ

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Ανακαλύψτε διάφορα κοστούμια υπερηρώων εμπνευσμένα από την επιστημονική φαντασία τόσο για αγόρια όσα και για κορίτσια.

Φανταστείτε το μικρό σας να φοράει μια στολή αστροναύτη ή έναν υπερήρωα με ολογραφικές λεπτομέρειες, οι οποίες είναι καλά σχεδιασμένες και θυμίζουν πραγματικές στολές!

Βρείτε μέσα στη σελίδα μας την αποκριάτικη στολή αστροναύτη σε συνδυασμό με το καπέλο που είναι μαζί σε σετ. Είναι διαθέσιμο σε άσπρο χρώμα και είναι κατάλληλο τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια. 

 

ΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ  Carnavalista 232029

ΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΘΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ Carnavalista 232029

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Μια ακόμα καλή επιλογή για μια ενδυμασία εποχής είναι η παιδική στολή Ελληνίδας θεάς από την Carnavalista. Διαθέτει τον άσπρο χιτώνα μαζί με την κόκκινη εσάρπα. Την ένδυση μπορείτε να την ολοκληρώσετε με ένα αξεσουάρ - κόσμημα στο κεφάλι.

 

ΣΤΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ  Carnavalista 232103

ΣΤΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ Carnavalista 232103

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Τέλος, σας προτείνουμε τη παιδική στολή μονομάχου και πάλι από την Carnavalista. Μια ακόμα στολή εποχής την οποία μπορείτε να αγοράσετε (όλο το πακέτο) μέσα από τη σελίδα μας. Το σίγουρο είναι ότι θα τραβήξει βλέμματα όλων πάνω στο παιδί σας!

 

 

 

3. Μυθικά τέρατα - Φυσικά και δεν λείπουν από τη συλλογή μας

Στολη Παιδικη Δαιμονασ Carnavalista 232102

Στολη Παιδικη Δαιμονασ Carnavalista 232102

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Ο Φρανκενστάιν, ο Δράκουλας και η Μούμια είναι κάποιες μόνο από τις πιο συχνές στολές που επιλέγουν τα μικρά παιδιά και τώρα αποκτούν φρέσκες αποχρώσεις και πιο τολμηρά σχέδια.

Ανακαλύψτε τη παιδική στολή του Δράκουλα - Δαίμονα, η οποία μπορεί να μοιάζει τρομακτική αλλά είναι κατάλληλη και για μικρά παιδάκια.    

Αυτά τα ανανεωμένα κοστούμια τεράτων είναι ταυτόχρονα τρομακτικά και ελκυστικά προς τα παιδιά, καθιστώντας τα ιδανικά για όλα όσα αγαπούν την “καλή τρομάρα” χωρίς να μένουν πίσω στα trends.

 

 

 

4. Μικροί εξερευνητές - Πάντα στα trends

ΣΤΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ HUNTER  Carnavalista 232243

ΣΤΟΛΗ ΠΑΙΔΙΚΗ HUNTER Carnavalista 232243

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Για τα πιο τολμηρά και περίεργα για εξερεύνηση παιδιά, το 2024 προσφέρει κοστούμια εμπνευσμένα από περιπετειώδεις εξερευνητές.

Ακόμα μια πρότασή μας είναι η παιδική στολή hunter - ο κυνηγός, την οποία μπορείτε να συνδυάσετε με ένα όπλο, ώστε να ολοκληρώσετε όλη την εμφάνιση και να μοιάζει το παιδί σας σαν ένας αληθινός εξερευνητής ή κυνηγός.

Το μικρό σας μπορεί να μεταμορφωθεί σε έναν ατρόμητο αρχαιολόγο, έναν εξερευνητή της ζούγκλας ή ακόμη και σε έναν δύτη. Αυτές οι στολές όχι μόνο ενθαρρύνουν τη φαντασία αλλά και γιορτάζουν το πνεύμα της ανακάλυψης και της περιέργειας!

 

 

 

5. Διαχρονικά κλασικά έργα για όλες τις ηλικίες

Τα παραδοσιακά αγαπημένα, όπως οι μάγισσες, τα φαντάσματα και οι πειρατές, πλέον ενισχύονται και με άλλα σχέδια τα οποία είναι πιο σχετικά με τη φετινή χρονιά και τα trends που λαμβάνουν χώρα.

Αυτά τα διαχρονικά κοστούμια εξασφαλίζουν ότι το πνεύμα της αποκριάς είναι ζωντανό και συνεχίζει ακάθεκτο και για τις επόμενες γενιές.

Στο Find.gr έχουμε συγκεντρώσει μια ευρεία γκάμα από αποκριάτικες στολές, ώστε να εξερευνήσετε με το δικό σας ρυθμό ένα-ένα τα κομμάτια και να επιλέξετε αυτό το οποίο αρέσει στο παιδί σας και συμβαδίζει με το πορτοφόλι σας, φυσικά!
 

 

  • #apokriatikes-stoles-gia-paidia
δες όλα τα άρθρα