Οι καλύτερες γυναικείες κολώνιες για φέτος το χειμώνα - 10 προτάσεις

 

Ο κρύος και «σκοτεινός» καιρός του χειμώνα απαιτεί το ζεστό και ακαταμάχητο άρωμα μιας κολώνιας που θα σου δώσει φως και μαγεία στην καθημερινότητά σου.

Οι καλοκαιρινές κολώνιες με τις ελαφριές νότες δροσιάς αντικαθίστανται από αισθησιακά μπαχαρικά, τη γλυκύτητα της βανίλιας και πλούσια ξυλώδη αρώματα που δημιουργούν μια πιο έντονη αίσθηση κατά τις παγωμένες μέρες του χειμώνα.

Στο Find.gr, το πρώτο ελληνικό Social Market, θα βρεις τεράστια γκάμα από επώνυμα γυναικεία αρώματα σε ανταγωνιστικές τιμές για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει και σε κάνει να νιώθεις σαγηνευτική είτε σε μια καθημερινή βόλτα, είτε σε μια βραδινή έξοδο φέτος τον χειμώνα.

Κι επειδή μπορεί να μην ξέρεις ποια κολώνια να πρωτοδιαλέξεις, παρακάτω σου παρουσιάζουμε τις 10 απόλυτα χειμερινές κολώνιες από τα πιο επώνυμα brands που έχουν αγαπηθεί από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, ώστε να βρεις τη μία και μοναδική που θα σου ταιριάζει και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις με την μυρωδιά σου.

 

 

 

10 Κορυφαίες Γυναικείες Κολώνιες στο Find

 

1. Prada κολώνια γυναικεία La Femme Intense

Prada La Femme Intense EDP 50ml

Prada La Femme Intense EDP 50ml

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Το La Femme Prada Intense Eau de Parfum 50ml είναι ένα αισθησιακό και πικάντικο άρωμα με λουλουδάτες νότες που συνδυάζουν την απαλή τουμπερόζα, το ζεστό ylang-ylang και το πλούσιο πατσουλί.

Είναι σχεδιασμένο ειδικά για κάθε γυναίκα με χαρισματική και αποφασιστική προσωπικότητα, που αναζητά την περιπέτεια και τα εξωτικά ταξίδια.

Το μπουκάλι του La Femme Prada Intense είναι επίσης εντυπωσιακό, καθώς είναι ντυμένο με το μοναδικό δέρμα Prada Saffiano σε μπορντό απόχρωση.

Το χρυσό λογότυπο Prada σε ανάγλυφο σχέδιο προσθέτει στην πολυτέλεια του μπουκαλιού, ενώ ο καθρέφτης στο εσωτερικό του αντικατοπτρίζει την πολυσχιδή φύση του αρώματος.

Αυτή η κολώνια είναι ιδανική για τον χειμώνα λόγω των βαθιών και ζεστών νοτών της, που ταιριάζουν ιδανικά με τις χειμερινές στυλιστικές επιλογές και την ατμόσφαιρα της εποχής.

Ο αισθησιακός του χαρακτήρα θα προσθέσει μια ξεχωριστή νότα στις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα.

 

2. Versace κολώνια γυναικεία Crystal Noir

Versace Crystal Noir Eau de Parfum 50ml

Versace Crystal Noir Eau de Parfum 50ml

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Το Crystal Noir από τον οίκο Versace είναι ένα εκλεπτυσμένο ανατολίτικο άρωμα για γυναίκες που κυκλοφόρησε το 2004.

Αυτή η σύνθεση εκπέμπει μια μυστηριακή γοητεία και ένα αίσθημα πολυτέλειας που καθιστά κάθε γυναίκα που το φορά εξαιρετικά σαγηνευτική.

Οι νότες κορυφής από τζίντζερ, κάρδαμο και πιπέρι προσδίδουν μια αισθησιακή και δυναμική αίσθηση που ξυπνά τις αισθήσεις. Οι μεσαίες νότες των ανθών πορτοκαλιάς, των παιωνίων, της γαρδένιας και της καρύδας προσφέρουν ένα λουλουδάτο και γλυκό άγγιγμα που ισορροπεί την ένταση των αρωματικών νότων.

Τέλος, οι νότες βάσης του σανδαλόξυλου, του μόσχου και του κεχριμπαριού προσθέτουν μια αίσθηση ζεστασιάς και απαλότητας που διαρκεί.

Αυτή η κολώνια είναι ιδανική για τον χειμώνα λόγω της βαθιάς και ζεστής σύνθεσής της. Τα αισθησιακά αρωματικά στοιχεία του δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μυστηρίου και γοητείας που ταιριάζει τέλεια με την ψυχρότητα των χειμερινών μηνών.

Το Crystal Noir είναι μια επιλογή που θα προσθέσει πολυτέλεια και εκλεπτυσμένο στυλ σε κάθε γυναίκα που το φορά, ενώ η βαθιά και πλούσια σύνθεσή του θα την αναζωογονήσει σε κάθε έξοδό της.

 

3. Armani κολώνια γυναικεία Si Passione

ARMANI SI PASSIONE EAU DE PARFUM SPRAY 30ML

ARMANI SI PASSIONE EAU DE PARFUM SPRAY 30ML

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Το Si Passione της Armani αποτελεί μια πρωτόγνωρη πρόταση στον κόσμο των αρωμάτων, σχεδιασμένο για γυναίκες που αναζητούν έντονες εμπειρίες και δεν φοβούνται να αναδείξουν τη δύναμη της προσωπικότητάς τους.

Αυτό το άρωμα είναι μια συναρπαστική ανακάλυψη, συνδυάζοντας την αίσθηση χαράς και τη δύναμη με την ανεξαρτησία του πνεύματος.

Με νότες από νέκταρ μαύρου φραγκοστάφυλου και αχλάδι, αυτό το άρωμα δημιουργεί μια αίσθηση φρεσκάδας και ενέργειας που είναι ιδανική για τον χειμώνα.

Η προσθήκη έντονων νότων βανίλιας και άνθων τριαντάφυλλου, ηλιοτρόπου και γιασεμιού δίνει ένα φρουτώδες floral άρωμα που αντικατοπτρίζει τη γλυκύτητα και τη δύναμη της θηλυκότητας.

Στην καρδιά του Si Passione, ο κέδρος και η συνθετική νότα Orcanox προσδίδουν μια εκρηκτική αίσθηση μυστηρίου και ωριμότητας.

Το κόκκινο χρώμα του μπουκαλιού αντιπροσωπεύει το πάθος και τη ζωντάνια του αρώματος, καθιστώντας το ιδανικό για να αναδείξει τη θηλυκότητα και το σθένος κάθε γυναίκας τον χειμώνα.

 

4. Gucci κολώνια γυναικεία Bamboo

Gucci Bamboo Eau de Parfum 30ml

Gucci Bamboo Eau de Parfum 30ml

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Η Gucci Bamboo είναι μια κολώνια που συνδυάζει τη μοντέρνα αισθητική με τη θηλυκότητα και τη δυναμικότητα της σύγχρονης γυναίκας.

Με νότες κορυφής που αναδεικνύουν τη φρεσκάδα του περγαμόντο, και νότες καρδιάς που αποπνέουν ένα αίσθημα εκλεπτυσμένης θηλυκότητας μέσω του κρίνου Καζαμπλάνκας και του ylang ylang, το άρωμα αυτό προσφέρει μια ευχάριστη ισορροπία ανάμεσα στη φρεσκάδα και τη ζεστασιά.

Οι νότες βάσης από σανδαλόξυλο προσδίδουν μια ζεστή και αισθησιακή αύρα.

Η Gucci Bamboo είναι ιδανική για τον χειμώνα, καθώς η ζεστασιά της συμπληρώνει την ατμόσφαιρα της εποχής, ενώ η φρεσκάδα του περγαμόντο προσφέρει μια ευπρόσδεκτη ανάσα ανανέωσης στις κρύες μέρες.

 

5. Κολώνια γυναικεία Dior J'adore

Dior J´ Adore Eau de Parfum 150ml

Dior J´ Adore Eau de Parfum 150ml

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Το J'adore της Dior είναι ένα άρωμα που αντιπροσωπεύει την απόλυτη θηλυκότητα και τη δύναμη της συναισθηματικής έκφρασης, με μια συναρπαστική σύνθεση που αγκαλιάζει τις αισθήσεις.

Το άρωμα αυτό αποτελείται από μια εκλεπτυσμένη ανθοδέσμη ορχιδέας, δαμάσκηνου της Δαμασκού και ξύλου amarante, προσδίδοντας μια αίσθηση αισθησιακής ζεστασιάς.

Το J'adore ξεχωρίζει με τη φρέσκια νότα κίτρου, ενώ η εντυπωσιακή παρουσία λευκών τριαντάφυλλων και γιασεμιού προσφέρει ένα φλοράλ άρωμα που αγγίζει την καρδιά.

Το άρωμα απογειώνεται με τις αισθησιακές νότες βιολέτας, λουλουδιών Champaca, μανταρινιού και musk βατόμουρου, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία.

Εφάρμοσέ το σε σημεία όπως οι καρποί, οι εσωτερικοί αγκώνες και ο λαιμός για μεγαλύτερη διάρκεια, αφήνοντας το άρωμα να αποκαλυφθεί με εκλεπτυσμένο τρόπο.

Ιδανική επιλογή για τον χειμώνα, το J'adore αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και αισθησιασμού που συνοδεύει τις κρύες μέρες με στυλ και φινέτσα.

 

6. Κολώνια γυναικεία Chanel Chance

Chanel Chance EDT 50ml

Chanel Chance EDT 50ml

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Η Chanel Chance είναι μια κλασική γυναικεία κολώνια που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2007 και από τότε έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς που εκτιμούν τη γαλλική κομψότητα που αντιπροσωπεύει.

Το Chanel Chance Eau Fraiche αναδεικνύει τη χαρά και τη φρεσκάδα, είναι σαν ένα πνεύμα που ξεχειλίζει από το μπουκάλι, αντιπροσωπεύοντας τη ζωντάνια και την ανεμελιά.

Είναι ιδανική για καθημερινή χρήση, προσφέροντας ένα άρωμα που ανανεώνει τις αισθήσεις και δίνει μια νότα αισιοδοξίας, ακόμη και στις πιο κρύες και «ζοφερές» μέρες του χειμώνα που έχεις ανάγκη από αναζωογόνηση. 

 

7. Nike κολώνια γυναικεία The Perfume Woman

Nike The Perfume Woman EDT 75ml

Nike The Perfume Woman EDT 75ml

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Το Nike The Perfume Woman 75 ml είναι ένα άρωμα που ξεχωρίζει για την κλασική του φρέσκια και λουλουδάτη αίσθηση. Κυκλοφόρησε το 2017 και έχει κατακτήσει τις καρδιές όλων των γυναικών.

Οι βασικές του νότες είναι το αχλάδι, το μανταρίνι και το περγαμόντο, που μετουσιώνουν αυτό το άρωμα σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία.

Οι μεσαίες νότες περιλαμβάνουν μαύρο τριαντάφυλλο, μόσχο, ροδάκινο, βατόμουρο, ορχιδέα και φρούτο του πάθους, προσθέτοντας μια αίσθηση πολυπλοκότητας και βάθους στο άρωμα.

Τέλος, οι νότες βάσης από πατσουλί, βανίλια και καφέ προσδίδουν μια αίσθηση ζεστασιάς, καθιστώντας την μια ιδανική επιλογή κολώνιας για να αγκαλιάσει την χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα και να κάνει όποια γυναίκα την φοράει να νιώθει μοναδική.

 

8. Κολώνια γυναικεία Lancome La Nuit Tresor

Lancome La Nuit Tresor Eau de Parfum 75ml

Lancome La Nuit Tresor Eau de Parfum 75ml

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Το La Nuit Trésor της Lancome είναι ένα αριστουργηματικό άρωμα που πηγάζει από την ιδέα δύο αστεριών που αναπόφευκτα ελκύονται μεταξύ τους, δημιουργώντας μια μαγευτική σύγκρουση που με την πάροδο του χρόνου μετατρέπεται σε ένα μαύρο διαμάντι.

Από τον οίκο Lancôme, αυτό το άρωμα αποτελεί μια αισθησιακή και μυστηριώδη εμπειρία, με καρδιά από μαύρο τριαντάφυλλο που συνδυάζεται με μια αισθησιακή νότα ορχιδέας βανίλιας.

Το μοναδικό μπουκάλι του μοιάζει με ένα μαύρο διαμάντι, κλεισμένο μέσα στο οποίο βρίσκεται ένα λαχταριστό αφροδισιακό άρωμα που εκφράζει την έντονη ομορφιά μιας καυτής νύχτας.

Είναι μία κορυφαία επιλογή κολώνιας για τον χειμώνα που θα σε συνοδεύει σε κάθε βραδινή σου έξοδο, αναδεικνύοντας την θηλυκότητά σου και δημιουργώντας μια μαγική αύρα γύρω σου.

 

9. Γυναικεια κολώνια Burberry Brit For Her

Burberry Brit For Her Eau de Parfum 100ml

Burberry Brit For Her Eau de Parfum 100ml

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Το Burberry Brit for Her είναι ένα γυναικείο άρωμα που προσφέρει μια αίσθηση βρετανικής κομψότητας και στυλ. Με την εμβληματική φιάλη του διακοσμημένη με το κλασικό καρό του οίκου, αποπνέει μια αίσθηση πολυτέλειας και εντυπωσιακού design.

Το άρωμα αυτό είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό αδιάβροχο του Burberry και είναι ιδανικό για τη χρήση του κατά τους κρύους χειμερινούς μήνες.

Με τη φρουτώδη και λουλουδένια του σύνθεση, αυτό το άρωμα προσφέρει έναν αισθησιακό και εθιστικό χαρακτήρα. Το τραγανό, παγωμένο αχλάδι συνδυάζεται με την έντονη βανίλια, δημιουργώντας ένα ζεστό και γλυκό άρωμα που αγκαλιάζει τις αισθήσεις. 

 

10. DKNY κολώνια γυναικεία Nectar Love

DKNY Nectar Love Eau de Parfum 50ml

DKNY Nectar Love Eau de Parfum 50ml

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Το DKNY Nectar Love (50 ml) είναι ένα γυναικείο άρωμα που αποπνέει γλυκύτητα σαν το μέλι και γοητεία σαν την πρώτη αγάπη. Με μια εκρηκτική σύνθεση που ξεχωρίζει για τον γκουρμέ χαρακτήρα της, είναι ιδανικό για τις σύγχρονες ρομαντικές γυναίκες.

Αναδεικνύοντας ένα μοναδικό φρουτώδες-λουλουδένιο μείγμα, αυτό το άρωμα εκπέμπει αισθησιασμό και γοητεία.

Στην εισαγωγή της συγκεκριμένης αρωματικής σύνθεσης, η εντυπωσιακή ένωση μανταρινιού και γκρέιπφρουτ ξυπνά μια αίσθηση δροσιάς, ενώ η γλυκιά νότα από άνθη φρέζιας προσφέρει ένα ελκυστικό ξεκίνημα.

Στις μεσαίες νότες, το αισθησιακό κρίνο της κοιλάδας και το μεταξένιο γιασεμί προσδίδουν μια αίσθηση θηλυκότητας και μυστηρίου.

Τέλος, στις νότες βάσης κυρίαρχος είναι ο μόσχος, συνυπάρχοντας αρμονικά με το κερί μέλισσας, τη γλυκιά βανίλια, νερολί και ζεστό κέδρο, τα οποία προσθέτουν ζεστασιά και βάθος στο άρωμα, καθιστώντας την μία από τις καλύτερες γυναικείες κολώνιες που κάθε γυναίκα θα ήθελε να φορέσει φέτος τον χειμώνα. 

 

 

 

Συχνές ερωτήσεις

 

1. Πώς μπορώ να επιλέξω μια χειμερινή γυναικεία κολώνια;
Τα καλύτερα χειμωνιάτικα αρώματα πρέπει να σε «αγκαλιάζουν» σαν ένα κασμιρένιο πουλόβερ. Μπορεί να είναι εκλεπτυσμένα αρώματα με νότες μπαχαρικών ή πιο γήινες νότες, καθώς και πιο πλούσιες, όπως βανίλια, καραμέλα ή σοκολάτα.

Τον χειμώνα θα ήταν καλύτερο να αναζητήσεις ένα πιο πλούσιο άρωμα και αυτό μπορεί να καθοριστεί πιο εύκολα από τις νότες που συνθέτουν τη βάση. Οι νότες βάσης τείνουν να είναι οι ισχυρότερες, καθώς συγκρατούν το σώμα του αρώματος και διαρκούν περισσότερο, αλλά αυτό μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη σύνθεση του αρώματος.
 

2. Σε ποια σημεία του σώματος να βάλω την κολώνια;
Εφάρμοσε την κολώνια σου σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στους καρπούς, στον αφαλό, κάπου στο λαιμό σου, ακόμα και στο πίσω μέρος των γονάτων σου. Ανεξάρτητα από την εποχή, ρίξε κολώνια στην περιοχή του αυχένα - ακριβώς στη γραμμή των μαλλιών σου.

 

  • #gynaikeia-aromata
δες όλα τα άρθρα