10 έξυπνα gadgets που θα διευκολύνουν την καθημερινότητα σου

 

Σε έναν κόσμο που κινείται με ταχύτητα φωτός, οι καθημερινές μας δραστηριότητες απαιτούν έξυπνες και πρακτικές λύσεις.

Πολλές από αυτές τις λύσεις τις προσφέρουν εξειδικευμένα gadgets που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη, πιο αποδοτική και φυσικά πιο διασκεδαστική.

Αυτά τα μικρά “τεχνολογικά θαύματα” που χωράνε στην τσέπη σου είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για να εντυπωσιάζουν αλλά και για να λύνουν προβλήματα.

Σε αυτό το blog post, σου παρουσιάζουμε 10 ευφάνταστα και έξυπνα gadgets που θα αλλάξουν τον τρόπο που αντιμετωπίζεις την καθημερινότητα.

Ανακάλυψέ τα και κάνε κάθε στιγμή σου πιο απολαυστική και λειτουργική!

 

 

 

1. Επαναφορτιζόμενο mini Σκουπάκι Χειρός Baseus C2

Baseus C2 Επαναφορτιζόμενο mini Σκουπάκι Χειρός Λευκό

Baseus C2 Επαναφορτιζόμενο mini Σκουπάκι Χειρός Λευκό

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Ανακάλυψε την ευκολία που προσφέρει το επαναφορτιζόμενο μίνι σκουπάκι χειρός Baseus C2 για την καθαριότητα του γραφείου σου.

Αυτό το πρακτικό και αποτελεσματικό gadget είναι ο ιδανικός σύμμαχος στην καθημερινή σου μάχη ενάντια στα ψίχουλα, τη στάχτη, ή τα κομμάτια χαρτιού που συχνά συσσωρεύονται στην επιφάνεια εργασίας σου.

Με μια ισχυρή μπαταρία 900mAh, το Baseus C2 σού εξασφαλίζει αξιόπιστη απόδοση και μακροχρόνια χρήση, χωρίς την ανάγκη συχνής φόρτισης.

Ένα must-have gadget για κάθε λάτρη της τάξης και της καθαριότητας, που θα κάνει την καθημερινή σου ζωή πιο απλή και ευχάριστη.
 

 

 

2. Ανεμιστηράκι Κινητού για iphone με θύρα Lightning

Lightning mini Fan Black

Lightning mini Fan Black

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Από τη λίστα των πιο πρωτότυπων και έξυπνων gadgets που θα αλλάξουν την καθημερινότητά σου, σίγουρα δεν θα πρέπει να λείπει το Μίνι Ανεμιστηράκι για iPhone με θύρα Lightning.

Φαντάσου να μπορείς να απολαμβάνεις άμεσα δροσερό αέρα, ανά πάσα στιγμή και παντού - στο γραφείο, στο σπίτι, ακόμη και στην παραλία μόλις αρχίσεις να ζεσταίνεσαι!

Αυτό το ανεμιστηράκι συνδέεται απευθείας στη θύρα lightning του κινητού σου ή σε ένα powerbank, εξασφαλίζοντας δροσερό αέρα χωρίς να χρειάζεται εξωτερική πηγή ενέργειας.

Είναι ιδανικό για χρήση σε κάθε περιβάλλον, από το αυτοκίνητο μέχρι το εξοχικό, ακόμα και στο παιδικό δωμάτιο.

Εκτός από την πρακτικότητα και την αθόρυβη λειτουργία του, ξεχωρίζει και για τον όμορφο σχεδιασμό του.

Ένα μικρό, αλλά εξαιρετικά πρακτικό gadget που θα σε συντροφεύει παντού, δίνοντάς σου μια αίσθηση δροσιάς και ανακούφισης τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! 
 

 

 

3. Αποστειρωτής υπεριώδους ακτινοβολίας UV Λευκό

Αποστειρωτής υπεριώδους ακτινοβολίας UV Λευκό

Αποστειρωτής υπεριώδους ακτινοβολίας UV Λευκό

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Σκέφτεσαι πως η καθαριότητα των προσωπικών σου αντικειμένων είναι σημαντική, αλλά πολλές φορές δύσκολη; Σου παρουσιάζουμε τον αποστειρωτή υπεριώδους ακτινοβολίας UV, ένα gadget που θα σε εντυπωσιάσει με την απλότητα και την αποτελεσματικότητά του.

Φορητός και σε κομψό λευκό χρώμα, αυτός ο αποστειρωτής είναι ιδανικός για τα κινητά τηλέφωνα, τα κοσμήματα, τα κλειδιά και άλλα αντικείμενα.

Η λυχνία UV που διαθέτει καταπολεμά το 99,99% των μικροοργανισμών σε ελάχιστο χρόνο, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον για εσένα και τα αγαπημένα σου αντικείμενα.

Είναι κατάλληλο για συσκευές έως 6 ίντσες, ενώ τις αποστειρώνει χωρίς να επηρεάζει τη λειτουργία τους. Επιπλέον, με τη θύρα USB, μπορείς να φορτίσεις το κινητό σου καθώς το αποστειρώνεις.

Απλώς σύνδεσέ τον με το καλώδιο Micro USB που συμπεριλαμβάνεται, τοποθέτησε τα αντικείμενα στον θάλαμο UV, και μέσα σε 3 λεπτά θα είναι απολύτως αποστειρωμένα.

Ένα gadget που συνδυάζει τεχνολογία, στυλ και υγιεινή, για να κάνει την καθημερινότητά σου πιο εύκολη και ασφαλή!
 

 

 

4. Ξύστρα πλάτης από μπαμπού με ροδέλες

Ξύστρα πλάτης από μπαμπού με ροδέλες

Ξύστρα πλάτης από μπαμπού με ροδέλες

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Δώσε τέλος στις εκνευριστικές φαγούρες σε σημεία της πλάτης όπου δεν φτάνει το χέρι σου. Η ξύστρα πλάτης από μπαμπού με ροδέλες είναι ένα πρωτότυπο gadget, σχεδιασμένο για να σου προσφέρει τη μέγιστη ευκολία και απόλαυση, ακριβώς τη στιγμή που τη χρειάζεσαι περισσότερο!

Κατασκευασμένο από φυσικό μπαμπού, αυτό το gadget είναι ανθεκτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Οι ειδικά σχεδιασμένες ροδέλες προσφέρουν μια ευχάριστη αίσθηση μασάζ, χαρίζοντάς σου ανακούφιση και χαλάρωση.

Είτε βρίσκεσαι στο σπίτι είτε στο γραφείο, αυτή η ξύστρα πλάτης είναι το ιδανικό εργαλείο για να αντιμετωπίσεις τις αναπάντεχες φαγούρες. 
 

 

 

5. Ψηφιακός Πίνακας Γραφής - Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο με Έγχρωμη Οθόνη LCD Kruzzel

Ψηφιακός Πίνακας Γραφής - Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο με Έγχρωμη Οθόνη LCD 10" Writing Tablet Kruzzel 8969

Ψηφιακός Πίνακας Γραφής - Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο με Έγχρωμη Οθόνη LCD 10" Writing Tablet Kruzzel 8969

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να οργανώσεις καλύτερα τις σημειώσεις σου και να παραμείνεις δημιουργικός χωρίς να χάνεις έγγραφα ή να συσσωρεύεις χαρτιά; Ο Ψηφιακός Πίνακας Γραφής - Ηλεκτρονικό Σημειωματάριο της Kruzzel είναι το gadget που χρειάζεσαι!

Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ και λεπτό σημειωματάριο είναι ιδανικό για να κρατάς τις σημειώσεις σου εν κινήσει, χωρίς να εκπέμπει ακτινοβολία και να είναι απολύτως ασφαλές για χρήση από όλες τις ηλικίες, ακόμη και από τα μικρά παιδιά σου που θα ζωγραφίζουν ατελείωτες ώρες!

Η έγχρωμη οθόνη LCD 10" ανταποκρίνεται με ευαισθησία σε κάθε άγγιγμα για να αποτυπώσεις ό,τι επιθυμείς, από σημειώσεις μέχρι σκίτσα.

Η ενσωματωμένη λαβή κρατά τη γραφίδα σου ασφαλή, ενώ ο slider στη βάση της συσκευής σου επιτρέπει διασφαλίζοντας ότι τίποτα δεν θα χαθεί από την οθόνη.

Είναι ιδανικό για να το έχεις πάντα μαζί σου χάρη στο πρακτικό του μέγεθος, ενώ τροφοδοτείται από μια απλή μπαταρία, ώστε να μην έχεις έγνοιες για φόρτιση.

Ετοιμάσου να οργανώσεις την καθημερινότητά σου με στυλ και πρακτικότητα με αυτό το μοναδικό gadget!
 

 

 

6. Φακός ανοιχτήρι μπρελόκ επαναφορτιζόμενος

Φακός ανοιχτήρι μπρελόκ επαναφορτιζόμενος

Φακός ανοιχτήρι μπρελόκ επαναφορτιζόμενος

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Αν υπάρχει ένα μικρό gadget που κάνει τα πάντα, αυτό είναι ο επαναφορτιζόμενος μίνι φακός ανοιχτήρι μπρελόκ 3 σε 1!

Αυτό το εξαιρετικά ελαφρύ και συμπαγές εργαλείο είναι ό,τι χρειάζεσαι για να φωτίζεις τη νύχτα, να ανοίξεις μια μπύρα, ή να κρατάς τα χέρια σου ελεύθερα κατά την ορειβασία ή το ψάρεμα.

Με τέσσερις λειτουργίες φωτισμού, συμπεριλαμβανομένου του κόκκινου φωτός που αναβοσβήνει σε επείγουσες καταστάσεις, αποτελεί ένα πολυεργαλείο στην τσέπη σου.

Επιπλέον, το συγκεκριμένο γκάτζετ προσφέρει εξαιρετικά πρακτικές λύσεις, όπως το ανοιχτήρι μπουκαλιών, έναν ισχυρό μαγνήτη και γάντζο κουμπώματος.

Κομψό, πρακτικό και απίστευτα χρήσιμο, αυτό το μπρελόκ-φακός-ανοιχτήρι είναι μία απαραίτητη προσθήκη στη συλλογή κάθε γκατζετάκια!
 

 

 

7. GEMBIRD USB LED Light για Laptop

Gembird Usb Notebook Led Light Black Nl-02

Gembird Usb Notebook Led Light Black Nl-02

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Ψάχνεις ένα gadget που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και λειτουργική; Το GEMBIRD USB LED Light για Laptop είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι.

Με την απλή και εύκολη σύνδεση μέσω USB, μπορείς να φωτίσεις το πληκτρολόγιο σου ή να διαβάσεις ένα κείμενο στο διαδίκτυο ακόμα και στο σκοτάδι, χωρίς να κουράζεις τα μάτια σου.

Ο εύκαμπτος βραχίονας 18 εκατοστών σου δίνει την ελευθερία να ρυθμίσεις το φως ακριβώς όπως επιθυμείς, ενώ ο διακόπτης on/off κάνει τη χρήση του πιο βολική.

Και το καλύτερο; Με τάση 5V, μπορείς να το συνδέσεις ακόμα και σε ένα powerbank για απόλυτη ευελιξία, όποτε θέλεις να διαβάσεις ένα βιβλίο ή να εργαστείς εκτός σπιτιού.

Το GEMBIRD USB LED Light είναι ένα ευφάνταστο και έξυπνο gadget που θα διευκολύνει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου!
 

 

 

8. Big Vision Γυαλιά με Μεγεθυντικούς Φακούς 160%

Big Vision Γυαλιά με Μεγεθυντικούς Φακούς 160%

Big Vision Γυαλιά με Μεγεθυντικούς Φακούς 160%

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Υπάρχει ένα gadget που κυριολεκτικά θα μεταμορφώσει τον τρόπο που βλέπεις τον κόσμο! Τα Big Vision Γυαλιά με Μεγεθυντικούς Φακούς 160% είναι εδώ για να κάνουν τη διαφορά.

Ιδανικά για διάβασμα, παρατήρηση λεπτομερών αντικειμένων, μικροεπισκευές ή ακόμα και μοντελισμό, αυτά τα γυαλιά αποτελούν τον απόλυτο σύμμαχό σου σε εργασίες που απαιτούν ακρίβεια.

Με ιδιαίτερα κομψό και πρακτικό σχεδιασμό, τα γυαλιά αυτά σου επιτρέπουν να έχεις ελεύθερα τα χέρια σου, κάτι που τα καθιστά απαραίτητα για πολλαπλές εφαρμογές.

Το μεγάλο τους πλεονέκτημα; Μπορούν να φορεθούν ακόμη και πάνω από τα διορθωτικά σου γυαλιά οράσεως, φακούς επαφής ή γυαλιά ηλίου, ενώ δεν απαιτούν συνταγή γιατρού.

Είναι το gadget που χρειάζεσαι για να δεις τον κόσμο με μεγαλύτερη ευκρίνεια και λεπτομέρεια, κάνοντας κάθε δραστηριότητα πιο εύκολη και ευχάριστη.

Απόκτησε τα Big Vision Γυαλιά και ανακάλυψε πώς μια μικρή λεπτομέρεια μπορεί να φέρει μεγάλη αλλαγή στην καθημερινότητά σου!

 

 

 

9. Συσκευή Ψεκασμού Αντισηπτικού Διαλύματος Usb Beper

Beper Συσκευή Ψεκασμού Αντισηπτικού Διαλύματος Usb P201utp011

Beper Συσκευή Ψεκασμού Αντισηπτικού Διαλύματος Usb P201utp011

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Από το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19 και έπειτα, η σημασία της υγιεινής κρίνεται κάτι περισσότερο από απαραίτητη για την ασφάλεια όλων μας.

Η συσκευή ψεκασμού αντισηπτικού διαλύματος USB της Beper είναι το gadget που δεν φανταζόσουν ποτέ πόσο θα σε εξυπηρετήσει!

Αυτή η “ευφυής” συσκευή φέρνει την απολύμανση στα χέρια και τα αντικείμενά σου με τον πιο άνετο και αποτελεσματικό τρόπο.

Χάρη στον αισθητήρα υπερύθρων, αρκεί μόνο να περάσεις τα χέρια σου ή οποιοδήποτε αντικείμενο πάνω από την έξοδο ψεκασμού και αμέσως θα ψεκαστεί με την κατάλληλη ποσότητα αντισηπτικού.

Η διαδικασία γεμίσματος και χρήσης είναι απλή και γρήγορη, κάνοντας την καθημερινή απολύμανση παιχνιδάκι.

Ιδανικό για το σπίτι ή το γραφείο, ένα τέτοιο γκάτζετ είναι αυτό που έψαχνες τόσο καιρό για να διατηρείς τον προσωπικό σου χώρο πάντα καθαρό και ασφαλή. 
 

 

 

10. Γάντι Φακός με Μπαταρία για Δεξί Χέρι GloboStar

GloboStar Γάντι Φακός 2W με Μπαταρία CR2016 για Δεξί Χέρι

GloboStar Γάντι Φακός 2W με Μπαταρία CR2016 για Δεξί Χέρι

  • Έχεις το προϊόν;

    Παρουσίασε το σε fast video.

Ξέχνα τις φορές που έψαχνες κάποιον να σου κρατάει τον φακό ενώ δουλεύεις σε δύσκολα σημεία! Με το πρωτοποριακό Γάντι Φακό με Μπαταρία για Δεξί Χέρι GloboStar, έχεις το φως ακριβώς εκεί που το χρειάζεσαι.

Αυτό το έξυπνο gadget σου προσφέρει συγκεντρωμένο και δυνατό φωτισμό, απελευθερώνοντας τα χέρια σου για να εστιάζεις πλήρως στη δουλειά σου.

Είτε επισκευάζεις κάτι στο σπίτι, είτε δουλεύεις σε μια λεπτομερή χειροτεχνία, το Γάντι Φακός GloboStar είναι το gadget που θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη.

Μπορεί να είναι μικρό σε μέγεθος, αλλά τεράστιο σε χρηστικότητα. Επομένως, αυτό το gadget είναι ένα must για την εργαλειοθήκη σου!
 

 

 

Πολύτιμα γκατζετάκια στο Find

Ελπίζουμε οι παραπάνω ιδέες για έξυπνα gadgets να σε βοήθησαν να ανακαλύψεις τα προϊόντα που θα αναβαθμίσουν τον τρόπο που ζεις και εργάζεσαι, αφού υπάρχει κάτι για κάθε ανάγκη.

Και το καλύτερο; Όλα αυτά τα απίστευτα gadgets βρίσκονται μόλις ένα κλικ μακριά!

Επισκέψου το Find.gr, το πρώτο Social Market στην Ελλάδα, όπου μπορείς να βρεις εκατοντάδες πρακτικά και πρωτότυπα gadgets, να παρακολουθήσεις Live Shopping και να κάνεις τις αγορές σου με πλήρη ασφάλεια.

Είτε αναζητάς κάτι για το σπίτι, το γραφείο ή ακόμα και για τις διακοπές σου, το Find έχει το gadget που θα κάνει τη ζωή σου πολύ πιο εύκολη και ενδιαφέρουσα!
 

  • #gadgets
δες όλα τα άρθρα