Find.gr

Συχνές Ερωτήσεις

Βρες τα πάντα που θέλεις να αγοράσεις στην καλύτερη τιμή! Με εκατομμύρια προϊόντα ότι και να ψάχνεις θα το βρεις στο Find.

συχνές ερωτήσεις/απαντήσεις

 • Πως βρίσκω ένα προϊόν;

  Χρησιμοποίησε την εξελιγμένη μηχανή αναζήτησης που θα βρεις στο επάνω μέρος κάθε σελίδας του Find.gr. Πληκτρολόγησε το όνομα του προϊόντος που ψάχνεις και θα σου εμφανιστούν τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

  Εναλλακτικά από την αρχική σελίδα ξεκίνα την αναζήτηση μέσα από μια από τις 8 κεντρικές κατηγορίες.

 • Πως φιλτράρω προϊόντα;

  Για κάθε μία κατηγορία έχουμε δημιουργήσει φίλτρα τιμών και χαρακτηριστικών. Χρησιμοποίησε τα φίλτρα για να εμφανίσεις προϊόντα της κατηγορίας με χαρακτηριστικά που σε ενδιαφέρουν.

  Τα προϊόντα ταξινομούνται βάση δημοτικότητας. Ωστόσο έχεις την δυνατότητα να αλλάξεις την ταξινόμηση σύμφωνα με τα δικά σου κριτήρια.

 • Πως θα βρω την καλύτερη τιμή για ένα προϊόν;

  Στο Find συμμετέχουν εκατοντάδες καταστήματα. Στην σελίδα ενός προϊόντος θα διαπιστώσεις πως συνήθως υπάρχουν περισσότερα του ενός καταστήματα για αγορά. Η ταξινόμηση γίνεται πάντα από το φθηνότερο προς το ακριβότερο κατάστημα.

  Ωστόσο μπορείς να αλλάξεις την ταξινόμηση επιλέγοντας τα φίλτρα που σε ενδιαφέρουν όπως:

  • επιλογή επιθυμητού τρόπου πληρωμής,
  • επιλογή κάποιας υπηρεσίας (δωρεάν επιστροφή, υποστήριξη δόσεων κτλ),
  • επιλογή καταστημάτων μόνο με υποστήριξη τιμολογίου
  • ακόμα και επιλογή κοντινότερου καταστήματος (απαιτείται η ρύθμιση της διεύθυνσης σου)
 • Πως θα βρω πληροφορίες για το προϊόν που με ενδιαφέρει;

  Το Find.gr δεν πουλάει το ίδιο τα προβαλλόμενα προϊόντα. Ωστόσο η ομάδα μας κάνει τα πάντα, ώστε να υπάρχει η καλύτερη πληροφόρηση για το προϊόν που σε ενδιαφέρει πριν προβείς σε αγορά. Στην σελίδα του προϊόντος θα βρεις όλα τα χαρακτηριστικά που ψάχνεις, εικόνες και βίντεο για το προϊόν.

  Σε κάθε περίπτωση προτείνουμε την επικοινωνία με το κατάστημα που πουλάει το προϊόν για να σου λύσουν κάθε σου απορία.

 • Τι είναι τα βίντεο που λένε LiveShopping & Replay;

  Το Find.gr είναι το πρώτο social market της Ελληνικής αγοράς. Πλέον μέσα από το Find.gr, τα καταστήματα και τα προϊόντα ζωντανεύουν στην οθόνη σου όπου θέλεις εσύ, ανεβάζοντας την αγοραστική εμπειρία σε άλλο επίπεδο, με την υπηρεσία Live Shopping.

  Η τελευταία τάση που κυριαρχεί στον παγκόσμιο ιστό είναι μόλις ένα «κλικ» μακριά. Κάνε τις αγορές σου συνομιλώντας με έναν πωλητή, real time μέσω του chat, έκφρασε τις απορίες σου και λάβε ζωντανά τις απαντήσεις. Δες το προϊόν που θέλεις να αγοράσεις από όλες τις γωνίες και πλευρές, ακόμη και κάποιον να το φοράει.

  Μέσα από το Find.gr, οι ηλεκτρονικές αγορές μετατρέπονται σε διασκέδαση, παύουν να είναι απρόσωπες και πλέον γνωρίζεις από ποιον αγοράζεις.

  Χρήσιμη πληροφορία: Ακόμα και να έχεις χάσει ένα Live Shopping μπορείς να το παρακολουθήσεις σε replay όποτε εσύ το επιθυμείς μέσα από την σελίδα του προϊόντος που σε ενδιαφέρει.

 • Αγόρασα κάποια προϊόντα. Πως μπορώ να ενημερωθώ για την παραγγελία μου;

  Για να αποθηκεύονται οι παραγγελίες σου πρέπει να έχεις δημιουργήσει έναν δωρεάν λογαριασμό στο Find.gr. Στον λογαριασμό σου και στο πεδίο "παραγγελίες" υπάρχουν αναλυτικά όλες οι παραγγελίες που έχεις ολοκληρώσει σε κάποιο από τα συνεργαζόμενα καταστήματα του Find.

  Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελία σου, καθώς και για after sales υποστήριξη θα πρέπει να απευθυνθείς απευθείας στο κατάστημα που έκανες την αγορά. (Στοιχεία επικοινωνίας του καταστήματος που έκανες την παραγγελία, μπορείς να βρεις στο πεδίο "παραγγελίες" του προφίλ σου)

 • Πως βαθμολογώ ένα κατάστημα;

  Μπορείς να τοποθετηθείς για την εμπειρία που είχες με ένα κατάστημα, βαθμολογώντας το στο Find.gr. Για να βαθμολογήσεις ένα κατάστημα πρέπει να μεταβείς στην σελίδα του καταστήματος εσωτερικά του Find. (Βρες το κατάστημα που ψάχνεις από το εικονίδιο "κατάστηματα" στο επάνω μενού, ή από τις αποθηκευμένες παραγγελίες στο προφίλ σου ή μέσα από κάποιο προϊόν)

  Η βαθμολογία σου γίνεται βάση αστεριών, από 1 έως 5 και απαντώντας κάποιες ποιοτικές ερωτήσεις. Προαιρετικά μπορείς να αφήσεις και τα σχόλια σου στο αντίστοιχο πεδίο της βαθμολογίας.

  Θυμήσου πως η βαθμολογία σου επηρεάζει την συνολική βαθμολογία ενός καταστήματος και για αυτό τον λόγο πρέπει να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η γίνεται. Επίσης θεωρούμε την βαθμολογία σου εξαιρετικά σημαντική τόσο για εμάς, όσο και για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει προς τους άλλους χρήστες του Find.gr.

  Τέλος για να τοποθετήσεις μια βαθμολογία πρέπει να είσαι μέλος του Find.gr με δημιουργία δωρεάν λογαριασμού και να πιστοποιηθείς από το Find.gr καταχωρώντας τον αριθμό του κινητού σου τηλεφώνου έτσι ώστε να σου αποσταλεί ένας κωδικός επιβεβαίωσης. Στη συνέχεια θα πρέπει να καταχωρήσεις τον κωδικό αυτό στη σελίδα του Find.gr. Η διαδικασία επιβεβαίωσης γίνεται μόνο την πρώτη φορά που θα καταχωρήσεις βαθμολογία και δεν χρειάζεται να επαναληφθεί.

 • Πως βαθμολογώ ένα προϊόν;

  Στην σελίδα ενός προϊόντος θα βρεις και την βαθμολογία του η οποία αποτυπώνεται με αστέρια. Μπορείς να τοποθετήσεις την δική σου βαθμολογία από 1 έως 5 αστέρια και προαιρετικά να αφήσεις τα σχόλια σου για το προϊόν. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο αντικειμενικός/η μπορείς, ώστε να βοηθήσεις τους άλλους χρήστες του Find πριν προβούν στην αγορά του προϊόντος.

  Η βαθμολογία σου βγαίνει στον αέρα την στιγμή που την ολοκληρώσεις.

  Θυμήσου ότι για να τοποθετήσεις μια βαθμολογία πρέπει να είσαι μέλος του Find.gr δημιουργώντας έναν δωρεάν λογαριασμό.