Ειδικά για την υπηρεσία Live Shopping

ΟΡΟΛΟΓΙΑ

1. Live shopping

Ο συγκεκριμένος όρος αναφέρεται στην παρεχόμενη από τον ιστότοπο find.gr υπηρεσία προβολής προϊόντων μέσω διαπιστευμένων προσώπων τα οποία περιγράφουν, προβάλλουν, κριτικάρουν ιδιότητες προϊόντων που προβάλλει ο προαναφερόμενος ιστότοπος. Η προαναφερόμενη υπηρεσία ακολουθεί μια παγιωμένη τακτική προβολής προϊόντων και δε σκοπεύει στην προσβολή κανενός πνευματικού δικαιώματος που σχετίζεται με αυτή.

2. Finder

Ονομάζεται το πρόσωπο το οποίο μετά τη διαπίστευσή του με την οριζόμενη διαδικασία του find.gr μπορεί να προβαίνει σε προβολή, κριτική και περιγραφή προϊόντων και των ιδιοτήτων τους. Αυτή η διαδικασία μπορεί να γίνεται τόσο στον ιστότοπο find.gr όσο και μέσω προσωπικών τους ιστοτόπων ή/και μέσων κοινωνικής δικτύωσης στα οποία τηρούν λογαριασμούς.

Ποιοι γίνονται Finders

Μπορούν να γίνουν όσοι έχουν μια εγνωσμένη διαδικτυακή παρουσία και αποδεικνύεται από την κοινή πείρα πως μπορούν να συμμετέχουν στην προβολή των προϊόντων του find.gr. Σε κάθε περίπτωση, η FIND IKE ορίζει τον τρόπο συμμετοχής των Finders στην υπηρεσία Live shopping και δηλώνεται στην πλατφόρμα του find.gr

Οι έχοντες την ανωτέρω ιδιότητα μπορεί να είναι τόσο ιδιώτες όσο και επαγγελματίες. Για περισσότερες πληροφορίες όπως 'Οικονομικές και νομικές υποχρεώσεις' διαβάστε εδώ. Για τον τιμοκατάλογο αποδόσεων Live Shopping δείτε εδώ.